Buat Duit Bersama OneDropPerfumes-ppc.com

Lebaran Aidilfitri semakin hampir. Tentunya banyak wang yang telah kita belanjakan bagi menghadapi Lebaran kali ini kan… Aidilfitri kali ini pastinya kita semua akan bercuti panjang berkunjung-kunjungan ke rumah sanak saudara dan teman-teman. Bukan takat hulurkan tangan bersalam-salaman dan bermaaf-maafan, malahan kita kita juga akan meghulurkan ‘angpow‘ untuk anak-anak saudara dan orang tua kan hehehe. Memang sungguh meriah suasana waktu tu kan. Semua orang gembira.

Tapi lepas je seminggu raya… cuti pon dah habis, ada antara kita yang akan memulakan kerja seperti biasa. Masa ni lah muka mula berkerut. Apa taknya… memikirkan duit dah habis dibelanjakan semasa berhari raya. Bagi yang beringat nak berjimat-cermat tu.. alhamdulillah. Tapi bagi yang boros cam aku… mesti pening-pening lalat pikir mana nak korek duit lepas ni hehehe…

“Now everyone can earn site income with One Drop Perfumes. Promoting your PPC URL to your friends, ask them to join & you will see your point will be increased. Redeem your point with cash money or with One Drop Perfumes products…”

OK la.. post kali ni aku nak share ngan korang cari duit ‘side income’ secara online dengan Program Pay Per Click (PPC) One Drop Perfumes. Korang tentu dah kenal dengan One Drop Perfumes ni kan… Program ni dilancarkan bagi tujuan memberikan pendapatan sampingan kepada pelanggan-pelanggan One Drop Perfumes untuk mendapatkan hasil tanpa had, dengan mengumpul seberapa banyak mata ganjaran daripada hasil klik link affiliate dan juga hasil daripada prospek baru yang mendaftar sebagai ahli PPC. Semakin banyak link affiliate kita diklik oleh pelawat, semakin banyaklah mata ganjaran yang akan kita perolehi. Begitu juga semakin banyak prospek baru mendaftar melalui link kita maka semakin banyaklah mata ganjaran yang kita bakal perolehi.

Ada beberapa pakej yang pihak One Drop Perfumes sediakan untuk Program Pay Per Click ini. Antaranya :

1) PAKEJ PERCUMA – Tiada sebarang bayaran dikenakan
2) PAKEJ STANDARD – RM35
3) PAKEJ ADVANCE – RM50
4) PAKEJ SUPREME – RM60

Untuk keterangan lebih lanjut mengenai pakej-pakej tersebut, korang bolehlah klik kat SINI

Bukan mustahil Korang berpeluang menjana pendapatan melebihi RM300 – RM1000 sehari bersama program ini. Apa yang korang perlu lakukkan ialah promosikan URL PPC korang kepada rakan-rakan dan dapatkan mata ganjaran daripada hasil lawatan diorang melalui link PPC korang dan juga mata ganjaran daripada prospek baru yang mendaftar melalui URL korang tu. Ini bukanlah program MLM, Skim cepat Kaya ataupun yang menyalahi undang-undang, tetapi ia adalah program Affiliate. Untuk menebus mata ganjaran korang, korang haruslah mempunyai mata ganjaran daripada URL Prospek baru yang mendaftar melalui korang.

Modal nak join program ni.. bukan lah besar sangat pon. Kalau tak cuba, tak tau… so, jom la kita cuba.  Untuk join klik kat banner di bawah ini.

Related Posts with Thumbnails
Share
This entry was posted in Kewangan, Perniagaan Internet. Bookmark the permalink.

Komen Pembaca


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

CommentLuv badge